Ponents 2017

Martin Boisen

Geògraf, professor a la Universitat de Gronningen (Països Baixos). És assessor independent a BOISEN: For the Love of Place i cofundador de la consultora Phønix: The International Place Branding Panel. A més, és vicepresident de International Place BrandingAssociation.

Durant els últims deu anys, Martin Boisen ha estat involucrat en el desenvolupament de més de 70 projectes relacionats amb branding per a ciutats i territoris.


Toni Puig

Professor de màrqueting públic a ESADE i assessor en el desenvolupament i gestió de projectes de màrqueting per a ciutats i territoris. Va formar part de l’equip fundador de la revista Ajoblanco. És conferenciant de diferents institucions formatives com l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) o l’Instituto Nacional de Administraciones Públicas (INAP).

A més viatja amb regularitat a l’Amèrica llatina on exerceix com professor, conferenciant i assessor en gestió cultural i màrqueting urbà.


Natàlia Ferrer

Llicenciada en Periodisme (UAB), Màster en Polítiques de Comunicació (Londres) i Doctora en Ciències de la Comunicació (Nova Zelanda).

Actualment és assessora independent i professora associada a la Universitat de Girona on ensenya el branding de ciutats i branding de destinacions a nivell de màster i grau. També és la Directora del The Place Brand Observer, una publicació especialitzada en la marca, branding i màrqueting de ciutats, i editora associada a Sustainability Leaders Project, un projecte especialitzat en turisme sostenible. Les seves línies d’investigació inclouen place branding, industries culturals i turisme sostenible.


José Fernández

Llicenciat en Filologia Hispànica (UB), Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB) i Doctor en Ciències de la Comunicació (UAB).

Actualment és professor del departament de Comunicació de la UPF. Les seves línies d’investigació son el placebranding, la publicitat i les relacions públiques.


Sara Vinyals-Mirabent

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UPF), màster en Comunicació Social (UPF). Professora associada a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la Universitat TecnoCampus Mataró-Maresme.


César de la Cruz

Director de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Madrid. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense i postgrau en Màrqueting d’Internet per ICEMD-ESIC.

Està especialitzat en comunicació digital, així com en formació de portaveus i gestió de crisi, i ha estat professor en diferents màsters.


Pau Canaleta

Llicenciat en Historia (UdG), diplomat en Estudis Europeus pel Ministeri d’Exteriors d’Espanya i màster en Marketing Polític (UAB).

Consultor en comunicació estratègica per a governs, institucions i organitzacions.

A més és coordinador del Màster de Comunicació política i institucional (UPF) i professor associat a la Universitat de Girona.


Lluís Pastor

Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, màster en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulat en Direcció i Administració ‘Empreses per l’IESE (Universitat de Navarra).

Professor de la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Girona.


EXPERIÈNCIES I TAULA RODONA

Jaume Dulsat

Graduat en Turisme (UdG) i màster MBA (FUdG). Ha estat gerent de la Fundació Carl Faust – Estació Internacional de Biologia Mediterrània (Blanes).

Actualment és Alcalde de Lloret de Mar (Girona) i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


Anna Sosa

Regidora de Comunicació i Educació a l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres (Marseme).


Marina Jarque

Directora de Comunicació de l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat).


Ángel Arenas

Llicenciat en Sociologia i Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid. Professor associat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

Actualment és el gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.


Seguiu les xarxes socials del seminari per estar al dia de les novetats: Facebook i Twitter.

Seminari de referència en màrqueting de ciutats i territoris

%d bloggers like this: